Digital out of home

Locaties

BMG media biedt haar locaties steeds een totaalpakket aan en zorgt voor de volledige installatie en media-exploitatie, zonder kosten. Hierdoor wordt het mogelijk met hun bezoekers te communiceren dankzij een digitaal media scherm, of te genieten van structurele inkomsten.

 

Er ontstaat op die manier een toegevoegde waarde door het leggen van een relatie tussen uw bezoekers en het (plaatselijke) bedrijfsleven. Wij verzorgen voor u het hele traject: van concept tot acquisitie, van uitvoering tot facturering en onderhoud. Wat we ook doen, de esthetica staat hierbij voorop.

Steden en gemeenten

 

Partner van Sportdiensten, Autonoom gemeentelijke bedrijven en Vrije tijd en cultuurdiensten. Zij kiezen voor een samenwerking met BMG media om te kunnen genieten van onze mediatypes zoals Digital media Tv, Media display en Led media display. Het stelt hen in staat de bezoekers van het sportcomplex te informeren met dynamische informatie en/of te genieten van structurele inkomsten of mediawaarde.

Sportclubs en fitness

 

Partner van Fitness- en sportclubs zoals o.a. tennisclubs, golfclubs, e.d. Deze partners kiezen voor o.a. Digital media Tv en Media display als mediatypes. Onze partners genieten hierbij van communicatiemogelijkheden voor hun bezoekers en leden.

Instanties

 

Partner van Autokeuringsstations en nutsbedrijven die (sport)accommodaties beheren. Het populairste medium in deze locaties is Digital media Tv. De bezoekers ontvangen via dit kanaal nuttige en noodzakelijke informatie.

Expo & business

 

Partner van expohallen en business locaties zoals congrescentra / hotels e.d. Zij opteren voor Digital media Tv om hun bezoekers te informeren en wegwijs te maken. Ook Led media display is een interessant medium om bijvoorbeeld toekomstige evenementen aan te kondigen.